Tre nya ansikten på Pack Train

Pack Train 2.jpg

På kort tid har Pack Train fått nya, samt utökade, uppdrag och knyter nu till sig tre ytterligare medarbetare. Marie-Louise Nowak kommer närmast från SSI och blir områdesansvarig för research. Jennifer Carlsvärd, från Handelshögskolan, kliver in i rollen som pr-assitent och researcher. Lars Kristiansson, som arbetat med sponsring och jobbat med internationell agentverksamhet, blir kundansvarig och senior rådgivare. Pack Train jobbar med kunder som Volkswagen, Nettbuss och Svenska Fotbollförbundet. 

Det är tre riktigt vassa personer som kommer till oss. Marie-Louise och Jennifer vässar vår research- och analysavdelning. Lars har internationell erfarenhet av sponsring, är en skarp strateg, samtidigt som han har ett digitalt fokus och stor kunskaper inom marknads-pr. Eftersom framgångsrik sponsring kräver att man flätar samman olika marknadsdiscipliner stärker dessa kompetenser vår position som en utmanare i branschen.

De nya är:
Lars Kristiansson, kundansvarig och senior rådgivare. Jobbat med sponsring, sports management, rättigheter och med flertalet idrottsförbund i elva år. Har även varit verksam inom finansbranschen. Vinnare av Gyllen Hjulet. 
Jennifer Carlsvärd, pr-assistent och researcher, kandidatexamen i ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm. 
Marie-Louise Nowak, områdesansvarig för research, tidigare projektledare på Survey Sampling International (SSI).