Pack Train påbörjar samarbete med Stockholm Open

IMG_6515.jpg

Intrum Stockholm Open har som målsättning att utveckla mötesplatsen för partnerföretag och inspirera återväxten till svensk tennis. I och med detta anlitar man nu byrån Pack Train.  

Pack Train ska hjälpa Stockholm Open till med att utveckla mötesplatsen för partnerföretag och inspirera återväxten till svensk tennis. Detta sker kort efter det att svenska Game Sets Events tagit över driften av Intrum Stockholm Open. 

– Vi är inne i ett skede där vi ska utveckla evenemanget och i förlängningen även svensk tennis och Pack Train är den perfekta partnern för resan vi påbörjat. På kort tid har de etablerad sig som en sponsringsbyrå med både kreativ höjd och strategisk spets och de har ett imponerande track record, säger Henrik Stenmo, ansvarig för försäljning och marknadsföring på Intrum Stockholm Open.

Samarbetet med Pack Train innebär att Intrum Stockholm Open kommer fokusera mera på aktiveringar av olika partnerskap, jobba tätare med sina partners samt utveckla fler sponsringsbara rättigheter. 

– Vi har jobbat mycket med utveckling av fotbollsrättigheter och gör det fortfarande så det ska bli riktig roligt att börja jobba med tennis också. Intrum Stockholm Open är ett av Sveriges mest anrika evenemang och med Game Set Events vid rodret känner vi att det finns en stor utvecklingspotential och vilja att tänka nytt och större, vilket passar oss, säger Ulf Björnemark, vd och medgrundare av Pack Train.