Välkommen Volkswagen

Volkswagen Pack Train

Vi har inlett ett samarbete med biljätten Volkswagen för deras lokala marknader i Stockholm, Göteborg och Malmö. Inför den allsvenska säsongen valde Volkswagen Stockholm att ingå sponsorsamarbeten med AIK, Hammarby IF och Djurgårdens IF. Satsningen är en del i Volkswagens offensiv mot att bli störst inom fotbollen, en satsning som även rymmer samarbeten med IFK Göteborg, Malmö FF och Jönköping Södra.

Rätt inställning från Volkswagen
När Volkswagen väljer att gå in helhjärtat i fotbollen visar de en ambition och en vilja att göra skillnad på riktigt, vilket ligger helt i linje med vår filosofi om att varumärken måste våga stå för något. Vi har fått äran att aktivera deras sponsorskap och integrera sponsringen av de allsvenska klubbarna med den övriga marknadskommunikationen. 

Samtliga allsvenska klubbar
Vårt uppdrag omfattar aktiveringen av sponsorskapet av samtliga allsvenska klubbar som Volkswagen Stockholm, Göteborg och Malmö sponsrar.