Nu söker vi en junior pr-konsult

Pack Train rullar på och söker efter rätt person att berika vårt existerande team. Som junior pr-konsult är du en viktig del av den dagliga leveransen mot våra kunder och kommer att få skapa, mäta och utvärdera pr. Du kommer att ha löpande kontakt med våra kunder, underleverantörer och media.

 I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Sammanställa medielistor
- Skriva och distribuera pressmeddelanden
- Pressbearbetning och pitcher
- Sammanställa mediebevakningsrapporter
- Bidra med idéer och research

Vi söker dig som nyligen avslutat din utbildning inom kommunikation, alternativ arbetat 1-2 år i branschen. Som person är du strukturerad, nyfiken och modig. Erfarenhet från arbete med sociala medier är ett plus. Vi värdesätter att du har en god social förmåga, är prestigelös och gillar att skriva. Erfarenhet från arbete med mediabevakningsverktyg är också ett plus.

Du kommer att få jobba med kunder som Svenska Fotbollförbundet, Volkswagen, Nettbuss och Bromma Blocks.

Låter detta som något för dig så skicka en ansökan till vd, Ulf Björnemark: ulf.bjornemark@packtrain.se

Om Pack Train
Pack Train är en datadriven, kreativ sponsringsbyrå med spetskompetens inom mätningar och marknads-pr. Vi sitter på Kungsholmen, Stockholm.

 

www.packtrain.se